AK Parti Çorum Önceki Dönem Milletvekili İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sami Ceylan Hazreti Muhammed’in karikatürünü yayınlayan Leman Dergisine sert tepki göstererek yapılan saldırıya karşı durmanın şeref meselesi olduğunu belirtti.

Yaptığı yazılı basın açıklaması ile Leman Dergisi tarafından yayınlanan Hazreti Muhammed’in karikatürünün bir saldırı olduğunu vurgulayan AK Parti Çorum Önceki Dönem Milletvekili İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, “ Tale’a’l-bedru aleynâ ” “Mekke'ye, Medine'ye, Asya'ya, Afrika'ya, Avrupa'ya, tüm dünyaya, tüm alemlere ve tüm zamanlara şeref veren Peygamber Efendimize yapılan saldırılara samimiyetle karşı durmak bizim şeref meselemizdir.” dedi.

Açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine de yer veren Ceylan, “Sevgili Peygamberimizi ve Musa Peygamberi konu eden çizimleriyle müslümanların mukaddeslerine saldıran dergi müsveddesi yazar ve yöneticileri ateşle oynuyor.

Bu ülkede, milletimizin canından aziz bildiği Peygamberimize yönelik saygısızlığı yapan alçaklara asla müsaade ve müsamaha gösterilmez.

Konunun inanıp inanmamakla, inanç ve fikir özgürlüğü ile alakası yok; insanların inançlarına ve değerlerine saldırı, İslam ve müslüman düşmanlığı bir özgürlük alanı değildir.

Kuraklık OSB’yi Vurdu: Planlı Kesintiler Başladı
Kuraklık OSB’yi Vurdu: Planlı Kesintiler Başladı
İçeriği Görüntüle

Milletimizin mukaddesatına saldırının hesabı mutlaka sorulacaktır.” Diyerek tepkisini gösterdi.

Muhabir: Haber Merkezi