Çorum Valisi Ali Çalgan, Ramazan ayının manevi atmosferinde emniyet teşkilatı mensuplarıyla iftar sofrasında bir araya geldi.

İftar programında emniyet personeliyle aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çalgan, Çorum’un huzuru ve vatandaşların can ile mal güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca görev yapan tüm emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Tapu Mağdurlarına Müjde! Düzenleme Geliyor
Tapu Mağdurlarına Müjde! Düzenleme Geliyor
İçeriği Görüntüle

Emniyet teşkilatının özverili çalışmalarını takdir ettiğini belirten Vali Çalgan, güvenlik güçlerine görevlerinde başarılar diledi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna vurgu yapan Vali Çalgan, bu mübarek ayın bereketiyle Ramazan’ı tamamlamayı ve Ramazan Bayramı’na erişmeyi temenni ederek, emniyet personeli ve ailelerine sağlık, huzur ve güven dolu bir gelecek diledi.

646744408 1328039539359956 7707839056683916200 N

Muhabir: Haber Merkezi