Çorum Çalıca, Sarıkaya, Çoban Divan ve Akpınar köylerinin kullandığı grup köy yolu iddiaya göre vatandaşların defalarca dilekçe yazmasına ve istekte bulunmasına rağmen yaptırılmadı.
Uzun zamandır aynı sıkıntıyı çektiklerini anlatan vatandaşlar yazın toz ve çukurlar nedeniyle hem araçların zarar gördüğünü araçların sıcakta camını açabildiklerini ifade ederek, birçok köy grup yolunun asfaltlanırken bu yola düzenleme yapılmadığını anlattı.
Bu konuda defalarca il özel idaresine başvurduklarını hatta CİMER’e yazdıklarını ancak sonuç alamadıklarını anlatan Vatandaşlar, “yolun yapılması için illa birilerinin ölmesi mi lazım. Bıktık artık bu halde köye gidip gelmekten. Biz de bu vatanın evladıyız yardım edilmesini bekliyoruz” dedi.
Next




