Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Çorum’a geliyor.
Bakan Bolat’ın 17 Ağustos 2026 Pazartesi günü gerçekleştireceği Çorum programı belli oldu.
Bakan Bolat, Çorum Şehir Buluşmaları Programları kapsamında kentte kamu kurumları, siyasi parti teşkilatları, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelecek.
İLK DURAK ÇORUM VALİLİĞİ
Program kapsamında saat 09.30’da Ankara’dan Çorum’a hareket edecek olan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, saat 12.00’de Çorum Valiliğini ziyaret edecek.
Bolat, saat 13.00’te Çorum İl Ticaret Müdürlüğü ve Çorum Gümrük Müdürlüğünü ziyaret ederek temaslarda bulunacak.
BELEDİYE VE SİYASİ PARTİLERE ZİYARET
Ticaret Bakanı Bolat, saat 13.45’te Çorum Belediyesini ziyaret edecek. Programına siyasi parti ziyaretleriyle devam edecek olan Bolat, saat 14.30’da MHP Çorum İl Başkanlığına, saat 15.15’te ise AK Parti Çorum İl Başkanlığına ziyarette bulunacak.
STK’LARLA İSTİŞARE TOPLANTISI
Bakan Bolat, saat 16.00’da Çorum Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilecek STK’larla İstişare Toplantısı’na katılacak. Toplantıda Çorum’un ticaret ve ekonomi gündeminin ele alınması bekleniyor.
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE TOPLANTI
Çorum programının son bölümünde Bakan Bolat, saat 17.30’da Çorum Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ile toplantı gerçekleştirecek.
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, yoğun Çorum programının ardından saat 18.30’da Ankara’ya hareket edecek.
Next




