Çorum’da vatandaşlar önce halk otobüsü ücretlerine sonra da su kullanım bedellerine sessizce zam yapıldığını iddia ederek belediyeye tepki gösterdi.
İhbar hattımıza ulaşan vatandaşlar, şehirde belediye tarafından önce ulaşım ücretlerine gizli ve sessizce zam yapıldığını belirterek şimdi de sıranın su kullanım ücretlerine geldiğini ve sessiz sedasız zam yapıldığını iddia etti.
Haziran ve Temmuz su faturalarını görüntüleyerek kıyaslayan vatandaşlar, bu ay 8 TL zam yansıtıldığının açık olduğunu söyledi.
Kendilerinin su kullanım bedelinin düşük olabileceğini ancak kalabalık ailelerde bu tutarın daha da yükseleceğini vurgulayan vatandaşlar, faturalara güya %50 destek sağlandığının açıklanmasına rağmen yapılan bu zamlardan bunun inandırıcılığını yitirdiğini ifade etti.
Next


