1.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde Mimar Sinan Gençlikspor bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek kupasını aldı.

Sezon başından bu yana Sungurlu Belediyespor ile şampiyonluk mücadelesi veren Mimar Sinan Gençlikspor Ulukavakspor’u 4-0 yenerek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek gelecek sezon Çorum’u Bölgesel Amatör Lig’de temsil etme hakkı kazandı. İtfaiye sahasında oynanan karşılaşmada düşmesi kesinlik kazanan Ulukavakspor güçlü rakibi karşısında varlık gösteremedi. Maçın 22.dakikasında Serkan Temizkan ile 1-0 öne geçmeyi başaran Mimar Sinan Gençlikspor ilk yarıyı da bu skorla tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün futbolunu sürdüren Mimar Sinan Gençlikspor 58.dakikada Furkan ile farkı 2’ye çıkarttı. Bu dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Furkan çalımlarla cezaalanı içerisine girmeyi başardı. Penaltı noktası üzerinde kalecinin sol tarafına plase vuruş yapan Furkan takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın 68.dakikasında Serkan Temizkan kazanılan penaltı vuruşunda takımının üçüncü kendisinin ikinci golünü Ulukavakspor ağlarına göndermeyi başardı.

Karşılaşmanın 89.dakikasında ceza alanı dışından kazanılan serbest vuruşta Yunus Emre mükemmel bir vuruşla topu bir kez daha Ulukavakspor ağlarına göndermeyi başardı.

Ligin son haftasını hükmen galibiyetle kapatacak olan Mimar Sinan Gençlikspor aldığı bu galibiyetle şampyionluğunu ilan etmeyi başardı.

Maçın ardından düzenlenen ödül töreni ile Mimar Sinan Gençlikspor şampiyonluk kupasını Futbol il Temsilcisi Engin Ayan’ın ellerinden aldı.

Amasyalı Hakemden Samsunspor'a Tur Hediyesi!
Amasyalı Hakemden Samsunspor'a Tur Hediyesi!
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Belediye Basın Bülteni