Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı İbrahim Doğan, akşam ve gece saatlerinde şehir içi trafiğini engellemeden park eden TIR ve kamyonlara ceza yazılmaması yönünde çağrıda bulundu.

Yerli Ve Milli Tohum “Kirve” Çorum Topraklarıyla Buluşturuldu!
Yerli Ve Milli Tohum “Kirve” Çorum Topraklarıyla Buluşturuldu!
İçeriği Görüntüle

Şehir merkezinde özellikle akşam saatlerinden sonra park sorununun yaşandığını belirten Doğan, uzun yol yapan sürücülerin dinlenme ihtiyacı nedeniyle araçlarını uygun gördükleri noktalara park etmek zorunda kaldığını ifade etti.

Trafik akışını engellemeyen ve herhangi bir güvenlik riski oluşturmayan parkların cezayla karşılık bulmasının sürücüleri mağdur ettiğini dile getiren Doğan, yetkililerden bu konuda daha esnek ve çözüm odaklı bir yaklaşım beklediklerini söyledi.

Sürücülerin hem dinlenme hem de güvenli park alanı ihtiyacına dikkat çeken Doğan, şehir genelinde uygun park alanlarının artırılması gerektiğini de vurguladı.

Muhabir: Haber Merkezi