İskilip’in altın kızları Tekirdağ Çorlu’da düzenlenen U17 Kadınlar Türkiye Şampiyonası’nda zirveyi kimseye bırakmadı.

Laçin’deki Yıl Sonu Sergisi Büyük İlgi Gördü
Laçin’deki Yıl Sonu Sergisi Büyük İlgi Gördü
İçeriği Görüntüle

İskilip Belediyesi sporcularından Özdenur Özmez – 61 kg Türkiye Şampiyonu, Esma Özmez – 53 kg Türkiye Üçüncüsü olarak gurur kaynağı oldu.

Sosyal Medya Hesabından şampiyon sporcular ile ilgili açıklama yapan İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, “Azimleriyle, disiplinleriyle, minderdeki cesaretleriyle tarih yazan sporcularımızla gurur duyuyoruz. Onların başarısında emeği geçen antrenörlerimizi de yürekten kutluyoruz.

İskilip, yetenekleriyle adını duyurmaya devam ediyor. Minderin sultanları şimdi gözünü Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına dikti. Onlara sonsuz başarılar diliyoruz. Bu daha başlangıç, nice zaferlere…” dedi.

Muhabir: Haber Merkezi