AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Çorum’da doğal gaz kullanım limitlerinin artırıldığını açıkladı.
Yapılan düzenlemeyle birlikte özellikle kış aylarında daha fazla vatandaşın doğal gazı düşük tarifeden kullanabilmesinin hedeflendiği belirtildi.
ESKİ VE YENİ LİMİTLER AÇIKLANDI
Ahlatcı, vatandaşların kış mevsimini daha rahat geçirebilmesi ve ısınma maliyetlerinin azaltılması amacıyla yürüttükleri girişimler sonucunda Çorum’un doğal gaz kullanım limitlerinin yükseltildiğini ifade etti.
Düzenleme kapsamında daha önce kasım ayı için 88,94 metreküp, aralık ayı için ise 182,67 metreküp olarak uygulanan limitler artırıldı.
KASIM VE ARALIK LİMİTLERİ ARTTI
Yeni düzenlemeye göre Çorum’da doğal gaz kullanım limitleri kasım ayında 312,13 metreküpe, aralık ayında ise 437,06 metreküpe yükseltildi.
“HEMŞEHRİLERİMİZİN REFAHI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Milletvekili Yusuf Ahlatcı, yapılan artış sayesinde önemli bir kesimin daha ucuz tarifeden doğal gaz kullanmaya devam edeceğini belirterek, enerji verimliliğinin artırılması ve vatandaşların bütçesine katkı sağlanmasının amaçlandığını kaydetti.
Ahlatcı, Çorum’un ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek düzenlemenin hayırlı olmasını diledi.
Next



