Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, beraberinde MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, İlçe Başkanı Av. Bekir Dağ, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Özoğlu ve Kadir Eskiadam, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi, ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Şenyurt Mahallesi Kuşaklama Kanalı
Kendi imkânları ve kendi ürettikleri sıcak asfalt ile Şenyurt mahallesi Kuşaklama Kanalı civarında sürdürülen çalışmaları yerinde incelediklerini anlatan Başkan Gelgör, ayrıca Osmancıklıların daha rahat ve modern alanlarda hizmet alabilmesi için Festival Alanı’nda yapımına devam edilen yeni mescit, lavabo ve at bakım alanlarını incelediklerini belirtti.
Belediyenin öz kaynaklarıyla araç filosuna kazandırılan yeni araçları inceleyerek, hizmet gücünü ve sahadaki kapasiteyi daha da artıracak çalışmaları değerlendirdiklerini anlatan Gelgör, “Bizim belediyecilik anlayışımız; laf değil, iş üretmek; söz değil, eser ortaya koymaktır.
Osmancık’ımızın ihtiyaçlarını yerinde görüyor, kaynaklarımızı doğru kullanıyor, imkânlarımızı en verimli şekilde değerlendirerek ilçemizin her noktasına hizmet götürüyoruz.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Osmancık için gece gündüz demeden çalışacak, ilçenin geleceğine kalıcı eserler kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde ifadede bulundu.








Next




