Bayat Belediye Başkanı Ahmet Bahadır Ünlü tarafından ilçede eğitim öğretime devam eden öğrencilere katkı sunmak amacıyla deneme sınavı yapıldı.
Bayat Belediye Başkanı Ahmet Bahadır Ünlü’nün her zaman eğitim camiasının yanında yer alacaklarını açıklamasının ardından söz verdiği gibi eğitim ve öğrencilere destek sözünü yerine getirmeye devam ettiklerini kaydetti.
İlçede bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerine yönelik söz verdikleri üzere deneme sınavlarını başarıyla gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan Ünlü, “Amacımız; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine katkı sunmak, onları daha donanımlı ve güçlü bir şekilde geleceğe hazırlamaktır. Öğrencilerimize başarılar diliyor, eğitime olan desteğimizi her zaman sürdüreceğimizi bir kez daha vurguluyoruz. Her alanda varız. Eğitimde, gençlikte, gelecekte.! Şeklinde açıklamalarda bulundu.
Next





