Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, Gürpınar Mahallesi’nde yıllardır hizmet veren su deposu ve sağlıksız asbest boruların artık tarih olduğunu dile getirdi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana sürdürülen altyapı seferberliği kapsamında; bir yandan asbestli isale hatlarını yenileyerek abone bağlantılarını tamamladıklarını diğer yandan körleme çalışmalarıyla eski hatların ve su deponun tamamen devre dışı bırakıldığına dikkat çeken Dere, “Bugün, kayıp-kaçak oranını yüzde 20’lere kadar düşürdüğümüz, sağlıksız asbestli boruları geride bıraktığımız ve su sorununu kalıcı çözümlerle ortadan kaldırdığımız bir Sungurlu’nun gururunu yaşıyoruz” dedi.

Sungurlu'nun Üretim Gücü Dünyaya Tanıtılıyor
Sungurlu'nun Üretim Gücü Dünyaya Tanıtılıyor
İçeriği Görüntüle

Belediye Başkanı Dere, Üretken belediyecilik anlayışıyla mazeret değil hizmet, bahane değil çözüm ürettiklerini vurguladı.

Muhabir: Haber Merkezi