Sungurlu Kaymakamı Mutlu Köksal, ilçeye bağlı köylerde devam eden asfalt yapı ve içme suyu tesisi çalışmalarını yerinde inceledi.
Bu kapsamda; Demirşeyh-Türkhacılarhanı köyleri arasındaki 1. kat asfalt yapım işi, Demirşeyh-Eşme köyleri arasındaki 1. kat asfalt yapım işi ile Salman Köyü içme suyu tesisi yapım işi yerinde incelendi.
Kaymakam Mutlu Köksal, devam eden çalışmalar hakkında İlçe Özel İdare Müdür Vekili Özcan Günindi’den bilgi aldı. Köy muhtarlarıyla da bir araya gelen Kaymakam Köksal, yürütülen çalışmalar ve köylerin ihtiyaçları hakkında vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Kaymakam Köksal, köylerde yürütülen çalışmalara katkı sağlayan İl Genel Meclisi üyelerine, İl Özel İdaresi ve İlçe Özel İdare personeline ve sahada görev yapan tüm çalışanlara teşekkür ederek incelemelerini tamamladı.



Next




