Çorum’da Çomar Barajı etrafında yaban domuzları sık sık görünürken bu defa araçlarından inen vatandaşlar, yaban domuzu saldırısına maruz kaldıklarını iddia etti.
Çorum Barajı etrafına yiyecek aramak için gelen yaban hayvanları sık sık gündeme gelirken, en çok görülen yaban domuzu bu defa tehlike saçtı.
İddiaya göre Çomar Barajı’na akşam saatlerinde giden vatandaşlar, yolda yaban domuzu ile karşılaştı.
Araçlara rağmen yaban domuzu yiyecek aramaya devam etti. Yaban domuzunun uzaklaştığını düşünen vatandaşlar, araçlardan indiklerinde yaban domuzunun saldırısına uğradıklarını söyledi.
Vatandaşlar, Çorumluların çok sık gittiği mesire alanlarının başında yer alan Çomar Barajı etrafında artık saldırmaya başlayan yaban domuzları ile ilgili yetkililerin çözüm bulmasını istedi.
Next


