Yayalara Yol Vermeyen Sürücüler Tepki Çekti
Yayalara Yol Vermeyen Sürücüler Tepki Çekti
İçeriği Görüntüle

Çorum’da içinde elektrik hatlarının da bulunduğu süs havuzuna girerek oyun oynayan çocuklar, kendilerini tehlikeye attı.

Çorum Hürriyet Parkında yabancı uyruklu olduğu iddia edilen bir grup çocuk, girmesi yasak olan süs havuzuna girerek tehlikeli bir oyun oynadı.

Çorum’un merkezinde bulunan Hürriyet Parkında içinde elektrik hatlarının da bulunduğu süs havuzuna giren çocuklar, çevrelerindeki tehlikeleri hiçe sayarak keyifli anlar yaşadı.

Güvenlik uyarılarına rağmen yasak alanlara giren çocukların bu tehlikeli davranışı, bölgedeki vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, çocukların suyun içinde neşeyle oyun oynaması dikkat çekti.

Vatandaşlar, polis noktasının da olduğu parkta hem hijyen kurallarının olmadığı hem elektrik hatlarının bulunduğu havuzda tehlikeye davetiye çıkararak serinlemeye çalışan çocuklara izin verilmesine tepki gösterdi.

Muhabir: Haber Merkezi