Beklenen Tarih Açıklandı! TOKİ Teslimatları Başlıyor
Beklenen Tarih Açıklandı! TOKİ Teslimatları Başlıyor
İçeriği Görüntüle

Bulgaristan'ın Ankara Büyükelçisi Anguel Tcholakov, "Ortak Bir Gelecek İçin Ticaret Ağları Geliştirme Projesi" kapsamında Çorum'un Sungurlu ilçesini ziyaret etti.

Büyükelçi Tcholakov ve beraberindeki heyet, Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere ile bir araya gelerek ticaret, yatırım ve iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.

Sungurlu Belediyesi'nde gerçekleştirilen görüşmede, proje kapsamında yürütülen çalışmaların yanı sıra sanayi, ticaret, yatırım ile sosyal ve kültürel alanlarda geliştirilebilecek ortak projeler ele alındı.

İŞ BİRLİĞİ FIRSATLARI MASAYA YATIRILDI

Ziyarette, Sungurlu'nun üretim kapasitesi, yatırım potansiyeli ve stratejik konumu hakkında değerlendirmelerde bulunulurken, iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesine yönelik görüş alışverişi yapıldı.

Görüşmede, ilçenin uluslararası yatırımcılarla daha güçlü bağlar kurmasına katkı sağlayacak olası iş birlikleri de ele alındı.

747369689 1496726438448522 9168230678599110678 N

BAŞKAN DERE: "HER FIRSATI DEĞERLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, ilçenin kalkınmasına katkı sağlayacak projelere önem verdiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"‘Ortak Bir Gelecek İçin Ticaret Ağları Geliştirme Projesi’ kapsamında Bulgaristan Büyükelçisi Sayın Anguel Tcholakov'u ve beraberindeki heyeti Sungurlu'muzda ağırladık. Görüşmemizde sanayi, ticaret, yatırım ile sosyal ve kültürel iş birliği alanlarında atılabilecek ortak adımları değerlendirdik. Sungurlu'nun üretim gücünü, yatırım potansiyelini ve stratejik konumunu uluslararası paydaşlarla buluşturmaya, ilçemizin kalkınmasına katkı sağlayacak her fırsatı değerlendirmeye devam ediyoruz."

Başkan Dere, nazik ziyaretleri dolayısıyla Büyükelçi Tcholakov ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, gerçekleştirilen görüşmelerin Sungurlu, bölge ve Türkiye adına yeni iş birliklerine vesile olmasını temenni etti.

Muhabir: Haber Merkezi