Sungurlu Belediyesi, itfaiye hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda belediyenin araç envanterine yeni bir itfaiye aracı kazandırıldı.
Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, Türkiye Belediyeler Birliği’nin hibe desteğiyle temin edilen yeni aracın hizmete alındığını açıkladı.
Başkan Dere, belediyenin araç filosunu güçlendirmeye yönelik çalışmaların sürdüğünü belirterek, Otokar marka çok amaçlı itfaiye aracının Sungurlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kullanılacağını ifade etti.
Dere yaptığı açıklamada, “Araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Türkiye Belediyeler Birliği hibesiyle belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince kullanılacak Otokar marka çok amaçlı itfaiye aracını filomuza kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm hemşehrilerimize ve Sungurlu’muza hayırlı olsun.” dedi.
Yeni itfaiye aracının, ilçede meydana gelebilecek yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkin müdahale edilmesine katkı sağlaması bekleniyor.
Next





