Amatör Spor Haftası’nda Engelsiz Başarı
Amatör Spor Haftası’nda Engelsiz Başarı
İçeriği Görüntüle

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, S.S. Çorum Ahi Evran Sanayii Şehri K.S.S. Yapı Kooperatifi inşaat alanında incelemelerde bulunarak Kooperatif Başkanı Yalçın Kılıç’tan bilgi aldı.

S.S. Çorum Ahi Evran Sanayii Şehri K.S.S. Yapı Kooperatifi inşaat alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a inşaat alanını gezdirerek bilgi aktaran Kooperatif Başkanı Yalçın Kılıç, 130’a yakın iş yerinin temellerinin yükseldiğini aktardı. 4 blokta daha inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirten Kılıç, 250 bin metrekarelik bir alanda da çalışmalar yürütüleceğini açıkladı. 1 yılda inşaatların tamamını bitirmeyi hedeflediklerini dile getiren Kılıç, esnafın ödemeleri yapmaları durumunda 6 ayda bile inşaatların tamamlanabileceğini söyledi.

Ziyarette Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise; 2012 yılından beri inşaatların tamamlanması için bekleyen çok esnafın olduğuna dikkat çekerek, yaşanan yasal süreçler nedeniyle kooperatifteki inşaat çalışmalarında gecikmelerin yaşandığını ancak son 2 yılda çalışımların büyük bir ivme kazandığını gördükleri için mutlu olduklarını ifade etti.

S.S. Çorum Ahi Evran Sanayii Şehri K.S.S. Yapı Kooperatifi tarafından şehre kazandırılacak modern iş yerlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Aşgın, Belediye olarak modern şehir Çorum vizyonu için her zaman destek vermeye devam edeceklerini açıkladı.

Muhabir: Haber Merkezi