Çorum’da Ramazan’ın manevi iklimi, Sevgi Evleri’nde kurulan iftar sofrasında anlamlı bir buluşmaya sahne oldu.

Vali Ali Çalgan, 0-18 Yaş Sevgi Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla iftar programında bir araya gelerek Ramazan ayının bereketini ve paylaşma ruhunu çocuklarla birlikte yaşadı.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen programda çocuklarla aynı sofrayı paylaşan Vali Çalgan, onlarla yakından ilgilenip sohbet etti. Çocukların duygu ve düşüncelerini dinleyen Çalgan, geleceğe dair hayallerini anlatan miniklerle tek tek ilgilendi. Kurulan bu gönül köprüsü, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu yansıttı.

İftar buluşmasında sevgi, kardeşlik ve paylaşma duyguları ön plana çıkarken, çocukların yüzlerindeki tebessüm geceye ayrı bir anlam kattı.

Vali Çalgan konuşmasında, devletin şefkat elinin her zaman çocukların üzerinde olduğunu vurgulayarak, onların güvenli, huzurlu ve umut dolu bir ortamda büyümeleri için kurumların koordinasyon içinde özveriyle çalıştığını ifade etti.

Hububat Ekili Arazilerde Hastalıklara Karşı Kontroller Sürüyor
Hububat Ekili Arazilerde Hastalıklara Karşı Kontroller Sürüyor
İçeriği Görüntüle

Programa ayrıca Ahmet Bektaş ve eşi, Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, Şahin Yıldırım ve İl Defterdar Vekili Erkan Ciğer katıldı.

Muhabir: Haber Merkezi