Ak Parti Çorum milletvekili Yusuf Ahlatcı, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’yi ziyaret ederek Çorum’da yapımı tamamlanma aşamasına gelen Polis Moral Eğitim ve Kongre Merkezi çalışmaları hakkında kendisine bilgi verdiğini ifade etti.

CHP’Yİ hedef aldı: “Ne Cumhuriyet ne de, CHP doğru ellerde yönetiliyor”
CHP’Yİ hedef aldı: “Ne Cumhuriyet ne de, CHP doğru ellerde yönetiliyor”
İçeriği Görüntüle

Şehre kazandırılan bu önemli yatırımın son durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunarak, yakın zamanda gerçekleştirilmesi planlanan açılış törenine Bakan Mustafa Çiftçi’yi de davet ettiklerini anlatan Ahlatcı, “Çorum’umuza değer katacak, emniyet teşkilatımızın sosyal, kültürel ve mesleki faaliyetlerine önemli katkılar sunacak bu kıymetli yatırımın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Çorum’umuz için çalışmaya, eser ve hizmet siyasetimizle şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Sayın Bakanımıza nazik kabulleri ve ilgileri için teşekkür ediyorum” dedi.