Çorum İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan ve beraberindeki heyet, Özel Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Çorum Valisi Ali Çalgan'ı makamında ziyaret etti.
EMNİYET VE GÜVENLİK HEYETİNDEN ANLAMLI ZİYARET
Özel Güvenlik Haftası dolayısıyla il genelinde düzenlenen etkinlikler sürüyor. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan öncülüğünde, polis ve özel güvenlik personelinden oluşan bir heyet, Çorum Valisi Ali Çalgan’ı makamında ziyaret ederek haftanın anlam ve önemine dair istişarelerde bulundu.
VALİ ÇALGAN: "ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ali Çalgan, kamu düzeninin sağlanması ile vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması noktasında özel güvenlik görevlilerinin üstlendiği kritik role dikkat çekti. Vali Çalgan, bu zorlu görevi büyük bir özveri ve sorumluluk bilinciyle yerine getiren tüm personelin Özel Güvenlik Haftası'nı kutlayarak, çalışmalarında üstün başarılar diledi.
Next



