Çorum Osmancık Caddesi’nde Belediye Halk Otobüsü ile otomobil Çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil ters yöne dönerek durabildi.

İddiaya göre; kaza Osmancık Caddesi’nde meydana geldi. Belediye Halk Otobüsü aynı yönde seyreden otomobil ile çarpıştı. Kazada otobüste bulunanlar can havliyle kendilerini dışarı attı.

Halk Otobüsünden inen vatandaşlar, başka bir otobüse aktarılırken, kaza da herhangi bir kişinin zarar görmemesine rağmen kısa süreli paniğe neden oldu.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Kazayı gören vatandaşlar, halk otobüsünde çoğunlukla öğrencilerin bulunduğunu ve otobüsün kapasitesinin üzerinde yolcu aldığını belirterek bu duruma çözüm bulunması gerektiğini belirtti.

Jandarmadan Silah Kaçakçılarına Darbe
Jandarmadan Silah Kaçakçılarına Darbe
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlar, halk otobüsünün hem kapasitesinden fazla yolcu alması hem de okul servisi gibi öğrenci taşımasının doğru olmadığının bir kez daha görüldüğüne dikkat çekerek, yetkililerden bu konuda ciddi adımlar atılmasını beklediklerini söyledi.

Muhabir: Haber Merkezi