Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, ilçede yapılan asfalt çalışmalarını yakından takip ediyor.
İlçenin tanıtımı ve peyzajı konusunda büyük çabalar harcayan Başkan Gelgör, turizm acentaları ve firmalarla ilişkileri pekiştirirken Ankara ve İstanbul’da düzenlenen etkinliklerde de başta Osmancık pirinci olmak üzere ilçeyi de tanıtmaya devam ediyor.
İlçenin daha çok ilgi görmesi için görünümünün de iyi olması gerektiğine inanan Başkan Gelgör, asfalt plentinin kurulmasının ardından birçok alanda asfaltı yeniledi. İyi bir yolun gelişmiş bir bölgenin ilk göstergesi olduğunu belirten Gelgör, Şenyurt Mahallesi’nde , D100 Karayolu yan yolunda esnafın iş yerlerinin önünde sıcak asfalt çalışmalarımıza başladıklarını vurguladı.
Başkan Gelgör, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın daha rahat kullanabileceği alanlar oluşturmak için çalışıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.



Next




