Çorum Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hayata geçirilen "Okulumda Bir Ses İki Hareket" projesi, Bekir Aksoy İlkokulu’nda öğrencilerle buluştu.
Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi iş birliğiyle yürütülen etkinlikler, öğrencilerin bedensel ve sanatsal gelişimine katkı sağladı.
Projenin spor etkinlikleri bölümü, Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin desteğiyle gerçekleştirildi. Kurulan özel istasyonlarda öğrenciler; dikkat, hız ve koordinasyonu geliştirici eğlenceli çalışmalarla bir araya geldi. Çocuklar, bu aktiviteler sayesinde hem fiziksel becerilerini artırma fırsatı buldu hem de keyifli vakit geçirdi.
Etkinliğin müzik ayağında ise sınıflar adeta birer şenlik alanına dönüştü. Ritim, hareket ve şarkı keyfinin birleştiği müzik etkinliklerinde, öğrencilerin yüksek enerjisi sınıfları renklendirdi. Proje, öğrencilerin sanatsal yönlerini ortaya çıkarırken, kolektif hareket etme becerilerini de pekiştirdi.
Next




