İnşaat Mühendisleri Odası Çorum Temsilcisi ve CHP son yerel seçimlerde Çorum Belediye Başkan Adayı olan İnşaat Y.Mühendisi Özgür Kılıç’ın anneannesi Nehire Demir (90) toprağa verildi.
Bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Nehire Demir hayatını kaybetmişti.
Merhume Reşide ve merhum Mehmet Kara’nın kızları, Ayşe Küçükbayatlı, Muharrem Kara, Nezaket Küçükbayatlı, Şeref Kara ve Fadime Ekmekçi’nin ablaları, Reşide Kılıç, Naciye, Hasibe, Fahri, Nehire ve merhum Ali Rıza Demir’in anneleri olan Nehire Demir’in cenazesi, Ulucami’de ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Ulumezar’da toprağa verildi. Cenaze törenine Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, CHP İl Başkanı Mehmet tahtasız, Genç Parti İl Başkanı Engin Erenler, CHP İl Genel Meclisi Üyeleri, Leblebi TV Genel Yayın yönetmeni Erkan Karaca, Gün Medya Yönetim Kurulu Başkanı Güngör atak, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Leblebi TV, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diler.

Editör: TE Bilisim