Milli Eğitim’de Haftalık Planlama ve Koordinasyon Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürü Cemil Çağlar başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda; 2025-2026 eğitim-öğretim yılının ilk ders günü olması dolayısıyla ilimiz genelinde yürütülen hazırlıklar değerlendirilirken; eğitim-öğretim süreçlerinin planlı, verimli ve etkili bir şekilde yürütülmesine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakanlık İfşa Etti! Ünlü Markanın Peyniri De Listede
Bakanlık İfşa Etti! Ünlü Markanın Peyniri De Listede
İçeriği Görüntüle

Toplantıda ayrıca öğrenci ve öğretmenlerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalar, Eğitim ortamlarının güvenliği, temizlik ve hijyen durumları, Derslik, materyal ve donatılarla ilgili son kontroller, Yeni eğitim yılı için planlanan faaliyetler görüşüldü.

İl Müdürü Cemil Çağlar, kurum idarecilerine teşekkür ederek, tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim yılı geçirmesi temennisinde bulunarak toplantıyı sonlandırdı.

545386423 122142421550706748 5553357068439335631 N

Muhabir: Haber Merkezi