Mecitözü Dernekleri Federasyonu yönetimi tarafından birlik, beraberlik, tanışma ve kaynaşma amacıyla kahvaltı programı düzenlendi.
Çok sayıda davetlinin katıldığı programda, Başkan Hikmet Yavuz bir konuşma yaptı.
“2013 YILINDA 8 DERNEKLE BİR ARAYA GELDİK”
Federasyonun kuruluş süreci ve amaçları hakkında bilgi veren Hikmet Yavuz, 2013 yılında 8 derneğin bir araya gelmesiyle Mecitözü Dernekleri Federasyonu’nun kurulduğunu belirtti.
Federasyonun temel amacının kamu kurumlarının yürüttüğü çalışmaların yanında, gönüllülük esasıyla ihtiyaç sahiplerine destek olmak, kültüre ve geleneklere katkı sağlamak olduğunu ifade eden Yavuz, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Yavuz, “Bir araya gelebilmek başarıdır. Bir arada durabilmek ilerlemedir ve birlikte çalışmak da başarıdır” anlayışıyla yola çıktıklarını söyledi.
“BİRBİRİMİZİ TANIYALIM, İSTİŞARE EDELİM”
Kahvaltı programının düzenlenme amacına da değinen Yavuz, Çorum’da yaşayan Mecitözülü esnaf ve iş insanlarının bir araya gelerek kaynaşmasını, birbirlerini daha yakından tanımasını ve gelecekte yapılabilecek çalışmalar hakkında istişare etmesini hedeflediklerini belirtti.
Derneğe hem maddi hem de manevi destek sağlanmasının önemini vurgulayan Yavuz, programa katılan davetlilere teşekkür etti.
Yavuz, organizasyona verdiği destekten dolayı Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a da ayrıca teşekkürlerini iletti.
Program, dernek üyeleri ve davetlilerin hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.


Next





