Çorum Gazi Caddesi’nde bir firmaya ait ticari aracın kaldırım işgali vatandaşları çileden çıkardı.

Gazi Caddesi’nde bulunan bir işletmeye malzeme indirmek için sürücüsü tarafından kaldırıma park edilen ticari araç, yaya vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Yayalara ait olan kaldırımı neredeyse tamamen kaplayan ticari aracın Gazi Caddesi’ndeki yaya geçidinin de hemen önünde olması sorunu ikiye katladı.

Hem yaya geçidini kullanan, hem de kaldırımdan geçen vatandaşlar, trafik kurallarını hiçe sayan ticari araç sürücüsüne tepki gösterdi.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yaya geçitlerinde araçların park edilmesine izin verilmeyeceği yönündeki açıklamalarını da hatırlatan vatandaşlar, sürücüleri trafik kurallarına uymaya davet etti.

3 Gün Kala İçişleri Bakanı Çiftçi’den APP Plakalara İlişkin Önemli Açıklama
3 Gün Kala İçişleri Bakanı Çiftçi’den APP Plakalara İlişkin Önemli Açıklama
İçeriği Görüntüle

Yetkililere seslenen vatandaşlar, kaldırımı araçlarıyla işgal ederek yayaların can güvenliğini tehlikeye atan sürücüler hakkında caydırıcı cezai işlem uygulanmasını istedi.