Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammed Gömeç ve Başhekim Yardımcısı Ecz. Erkan Demir 12.Dönem Çorum Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Erol Afacan Sayman Ecz. Doğuhan Koçak, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Ayşe Nur Kaya, Ecz. Ceyhun Gürsel Karakuş ve Ecz. Abdulsamed Erdal’a ziyarette bulundu.

Ziyarette, Başhekim Doç. Dr. Muhammed Gömeç’e Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Eczacı Odası arasın da kurulacak her türlü iş birliğine açık olduklarını belirten Eczacı Odası Başkanı Erol Afacan, özellikle hastane bünyesinde reçete ve rapor biriminin oluşturulması talebini bir kez daha iletti. Bu sayede; hastaların, hekimlerin, reçete ve raporu bilgisayarda hazırlayan sekreterlerin, aynı zamanda eczacıların iş gücü ve zaman kaybı olmadan en kaliteli sağlık hizmetinin sunulabileceğine değindi.

İl Özel İdareden Emniyet Ve Jandarmaya 23 Milyonluk 23 Araç
İl Özel İdareden Emniyet Ve Jandarmaya 23 Milyonluk 23 Araç
İçeriği Görüntüle

Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Eczacı Odası Başkanı Erol Afacan, Başhekim Doç. Dr. Muhammed Gömeç ve Ecz. Erkan Demir’e teşekkür etti.

Muhabir: Haber Merkezi