Ankara’nın Çankaya semtinde oturan Çorumlu genç kadın evine aldığı 15 yaşındaki kız çocuğu tarafından yastıkla boğularak öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre olay Çankaya’nın Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Karsu Aygün (26), Tuğçe D. ile birlikte oturduğu eve bir yakınının 15 yaşındaki kız kardeşini misafir olarak kabul etti.
Evde kalan üç kişinin uyuşturucu kullandıkları ve tartıştıkları iddia edilirken gece Karsu Aygün yastıklya boğularak öldürüldü.
112 çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. polis yapılan incelemenin ardından Karsu Aygün’ün ev arkadaşı Tuğçe D. ve evde misafir olan 15 yaşındaki kız çocuğunu gözaltına aldı.
Aygün'ün cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Şüphelilerin ilk ifadeleri alınırken ikisinin de önce olayı itiraf ettikleri ardından ise reddederek Karsu Aygün’ün kendiliğinden öldüğünü ve hayata döndürmek için kalp masajı yaptıklarını iddia ettikleri öğrenildi.