Çorum FK’nin kısa süre önce Norveç’ten kadrosuna kattığı Markus Karlsbakk, yeni takımındaki hedefleri ve Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Üçüncü bölgede takım arkadaşlarıyla birçok kombinasyonun içinde yer alabileceğini belirten Karlsbakk, uzaktan şutları ve pozisyon üretme becerisiyle takıma katkı sağlamak istediğini söyledi.
“HAZIR HİSSEDİYORUM”
Kısa süre önce Çorum FK’ye katılması nedeniyle yeterince hazırlık yapıp yapamadığı sorulan Karlsbakk, fiziksel olarak hazır olduğunu ifade etti.
Karlsbakk, “Kesinlikle hazır hissediyorum. Norveç liginin neredeyse yarısı bitti ve orada 15 maç oynadım. Dolayısıyla buraya hazır geldim. Önümüzdeki maçlarda elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak istiyorum.” dedi.
“SÜRPRİZ YAPACAK TAKIMLARDAN BİRİYİZ”
Galatasaray’ın ligde karşılaşacakları en zorlu rakiplerden biri olduğunu belirten Norveçli futbolcu, buna rağmen Çorum FK’nin de güçlü bir takım olduğunu vurguladı.
Karlsbakk, “Galatasaray ligde oynayacağımız en zorlu rakiplerden biri. Ancak biz de iyi bir takımız. Ligde sürpriz yapacak takımlardan birisi olduğumuza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
Karlsbakk’ın özellikle hücum bölgesindeki yaratıcılığı ve uzaktan şutlarıyla Çorum FK’nin Galatasaray karşısında önemli kozlarından biri olması bekleniyor.
Next




