Geçtiğimiz Pazar günü Çorum Belediyesi Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Yoğun katılımla yapılan kongreye Yeniden Refah Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, İl Başkanı Nuri Kuşçu, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölge Başkanı Yakup Taş, MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Ferhat Uysal, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Aytaç Keser, İl Sorumlusu Yaşar Özkan, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Saadet'ten Fidan Dikme Kampanyası
Saadet'ten Fidan Dikme Kampanyası
İçeriği Görüntüle

Ülke ve yerel gündeme dair konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen kongrede mevcut Merkez İlçe Başkanı Ferhat Yeğen ve yönetimi güven tazeledi.

Ferhat Yeğen Başkanlığı’ndaki Merkez İlçe’nin yeni Yönetim Kurulu ise, ‘’Murat Barlık, Emrullah Gelgör, Hacı Ömer Kılıç, Serkan Özkurt, Mustafa Çiçek, Lütfi Cüneyt Haboğlu, Serhat Erdoğan, Selahattin Özaslan, Yasin Alabay, Burhan Sönmez, Sefa Kaya, Muhittin Bozok, Vasfi Yumlu, Nihat Özçetin ve İbrahim Serdar Ağır’’ isimlerinden oluştu.

Kongrede ayrıca Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından Nisan, Mayıs ve Haziran döneminde partiye yeni üye hedefini tutturan Merkez İlçe Başkanı Ferhat Yeğen ve teşkilat mensuplarına başarı belgeleri takdim edildi.

524708942 1192290766246419 3010446350491742684 N

Muhabir: Ayşe Şişli