Eski Devlet Hastanesi’nin yeniden hizmete kazandırılması kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında yıkımına karar verilen C bloğun yıkımı tamamlandı.

11. Yargı Paketi Kabul Edildi! Binlerce Mahkuma Tahliye Yolu Açıldı
11. Yargı Paketi Kabul Edildi! Binlerce Mahkuma Tahliye Yolu Açıldı
İçeriği Görüntüle

Daha önce güçlendirme yapılacağı açıklanan ancak Sağlık Bakanlığı tarafından yıkılmasına onay verilen C blok için gerçekleştirilen yıkım ihalesinin ardından yüklenici firma alanda çalışmalara başladı. Sürecinin tamamlanmasıyla birlikte C blok tamamen yıkıldı.

Kepçe operatörünün son darbeleri ile C bloğun yıkıldığı anlar ise çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Eski Devlet Hastanesi C Bloğunun yıkım işlemleri sırasında kameralara yansıyan görüntüler arasında çok çabuk yıkılması, hastane için alınan yıkım kararının ne kadar da yerinde olduğu kanaatini oluşturdu.

Muhabir: Haber Merkezi