Çorum Buharaevler Mahallesi, İbrahim Çayırı 6. Sokak’ta bulunan rögar kapağının yolun çok altında çukurda kalması nedeniyle kazalara davetiye çıkarıyor.
İhbar hattımıza ulaşan vatandaşlar, çukurda kalan rögar kapağının normalde yolun seviyesinde olması gerektiğini belirterek, birçok vatandaşın İbrahim Çayırı 6. Sokak’tan araçlarıyla geçerken yolun çok altında çukurda kalan rögar kapağını fark edemediğine değinerek birçok kazanın meydana geldiğini aktardı.
Caddede motosikletiyle seyir halindeyken çukurda kalan rögar kapağı nedeniyle düştüğünü belirten vatandaş, motosiklette maddi hasar meydana geldiğini ifade etti.
Akşam saatlerinde çukurda kalan bu rögar kapağının hiç belli olmadığını vurgulayan vatandaşlar, çukura giren araçlarda maddi hasar meydana gelirken kazalara davetiye çıkardığını söyledi.
Yetkililere seslenen vatandaşlar, bu yolda mal ve can kayıplarının önüne geçilmesi için bir an önce çukurda kalan rögar kapağının yol seviyesine alınmasını istedi.