Hitit Üniversitesi Rektörlüğünce, Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen yürüyüş kapsamında öğrenciler, Kuzey Kampüs'te toplandı.

Burada 60 metrelik Türk bayrağı açan öğrenciler, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", Sonsuz minnet sonsuz saygı" ve "Vatan sana canım feda" sloganları atarak Çorum Şehitliği'ne yürüdü.

A A 20250523 38057176 38057166 C O R U M D A S E H I T L E R E S A Y G I V E V E F A Y U R U Y U S U Y A P I L D I

Öğrenciler, şehitlikte saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okudu.

Kur'an-ı Kerim'in okunduğu ve duaların edildiği programda, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve öğrenciler, şehit kabirlerine karanfil bıraktı.

A A 20250523 38057176 38057167 C O R U M D A S E H I T L E R E S A Y G I V E V E F A Y U R U Y U S U Y A P I L D I

Öztürk, törende yaptığı konuşmada, Gençlik Haftası'nda anlamlı bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, yürüyüşe katılan öğrencilere teşekkür etti.

İşletmecilere Dumansız Hava Sahası Anlatıldı
İşletmecilere Dumansız Hava Sahası Anlatıldı
İçeriği Görüntüle

Öğrencilere, kendilerini şehitlere layık gençler olarak yetiştirmelerini tavsiye eden Öztürk, "Şehitlerimize yapacağınız duaların ötesinde, bu millete vereceğiniz hizmetleri dört gözle bekliyoruz. Sizlerle gurur duyacağımız günlerin yaklaştığını biliyoruz." dedi.

A A 20250523 38057176 38057172 C O R U M D A S E H I T L E R E S A Y G I V E V E F A Y U R U Y U S U Y A P I L D I

Muhabir: Anadolu Ajansı