Şelale Kafe ile Lütfi Tekin’in ortak işletmeciliğini yaptığı Çatak Tabiat Parkı, kurulduğu günden bugüne sürekli kendisini yenilemesi ve hiç kene vakasının görülmemesi nedeniyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Çorum’da mesire alanı olarak gözde mekanların başında gelen Çatak Tabiat Parkı, işletmecileri Şelale Kafe ve Lütfi Tekin tarafından sürekli yeniliklerle donatılıyor.
Çatak Tabiat Parkının ortak işletmecisi olan Lütfi Tekin, mesire alanına gelen halkın sürekli yapılan yenilik ve değişiklikleri göreceğini söyleyerek, Çatak Tabiat Parkı’nın her anlamıyla güvenlikli olduğunu belirtti.
Tekin, Çatak Tabiat parkını daha da güçlendirerek Çorum’a dahi iyi hizmet vermenin mücadelesini verdiklerini dile getirdi.