Mecitözü Kaymakamlığınca organize edilen etkinlikte katılımcılar 1791 rakımlı Kırklar Dağı'nın zirvesine tırmandı.

Etkinliğe Mecitözü Kaymakamı Fatma Gül Nayman'ın yanı sıra kamu kurumlarının temsilcileri, eğitimciler ve öğrenciler de katıldı.

Bu Yatırım Çorum’a Değer Katıyor
Bu Yatırım Çorum’a Değer Katıyor
İçeriği Görüntüle

5 kilometrelik yürüyüşün ardından zirveye ulaşan katılımcılar, burada Türk bayrağı açarak fotoğraf çektirdi.

A A 20250522 38040722 38040718 C O R U M D A 1791 R A K I M L I K I R K L A R D A G I N D A G E N C L I K Y U R U Y U S U Y A P I L D I

Kaymakam Nayman, zirvede yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür etti.

Güzel bir etkinliğe imza attıklarını belirten Nayman, "Bu tür etkinlikleri geleceğimizin teminatı gençlerimizle yapmaktan mutluluk duydum. Katılımcılar hem spor yapmanın hem de temiz havanın tadını çıkardılar. Doğayla baş başa geçirilen bu özel gün hem bedensel hem de ruhsal olarak yenilenmemize fırsatlar sundu." dedi.

A A 20250522 38040722 38040720 C O R U M D A 1791 R A K I M L I K I R K L A R D A G I N D A G E N C L I K Y U R U Y U S U Y A P I L D I

Muhabir: Anadolu Ajansı