CHP Genel Başkanı Özgür Özel Çorum’da “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi düzenleyerek on binlerce kişiyle bir araya geldi.

3 Suç İçin İdam Çağrısı Yapıldı
3 Suç İçin İdam Çağrısı Yapıldı
İçeriği Görüntüle

Çorum İnönü Caddesi’nde bir araya gelen on binlerce kişinin karşısına Çıkan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in dijital dolandırıcılara karşı dikkatli olunması yönünde sosyal medyadan yaptığı paylaşımına atıfta bulundu.

İnönü Caddesi’nde halka seslenen CHP Lideri Özel, Bakan Mehmet Şimşek’in bu paylaşımına katıldığını belirterek, “Emeklinin hakkını yiyen sizsiniz. İşçileri enflasyona ezdiren sizsiniz. Çiftçilere kanundaki desteklemelerini vermeyen sizsiniz. Milletin cebinden alıp, faiz lobilerine veren sizsiniz. Ekonomi iyi olacak diye oy toplayıp, kemer sıkacaksınız diye seçimden sonra konuşan sizsiniz. Dijital dolandırıcılara dikkat de siyasi dolandırıcılara ne yapacağız? Siz tarihin gördüğü en büyük siyasi dolandırıcılarsınız.” Şeklinde konuştu.

Bu milletten iyi olacak, yüzün gülecek diye oy alıp daha sonra bu millete sırtını dönenlere, bu milletten Cumhuriyet Halk Partisine gelip aday olup, seçilen belediye başkanını zorla, rüşvetle, baskıyla partisine çekmeye çalışan siyasi dolandırıcılara Aydın’ın oyunu alıp, Ak Parti’ye topuklayan siyasi kapkaççılara karşı milletimizi uyarıyorum. Memlekette adı AK Parti olan ama memlekete kara düzen dayatan oyları alıp sırtını dönen hizmet yapmayan milleti açlıkla burun buruna yoklukla yoksullukla baş başa bırakan siyasi dolandırıcılara karşı milletimizi uyarıyorum. Bunlarla mücadele için sandığa davet ediyorum “dedi.

67