Çorum İl Sağlık Müdürlüğü, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Sağlık Bakanlığı tarafından 1 adet üst düzey laparoskopi sistemi tahsis edildiğini açıkladı.

Beş hastane “Anne Dostu Hastane” unvanını korudu
Beş hastane “Anne Dostu Hastane” unvanını korudu
İçeriği Görüntüle

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, hastanelere kazandırılan laparoskopi sistemleriyle cerrahi hizmetlerin daha ileri bir seviyeye taşındığı belirtildi.

Açıklamada, modern cerrahi tekniklerin kullanımına imkan sağlayan bu sistemler sayesinde hastaların günlük yaşamlarına daha kısa sürede dönmelerinin ve iyileşme süreçlerini daha konforlu geçirmelerinin sağlandığı ifade edildi.

HASTALARIN İYİLEŞME SÜRECİNE KATKI SAĞLAYACAK

Üst düzey laparoskopi sisteminin Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde cerrahi uygulamalarda kullanılacağı belirtilirken, ileri teknolojinin sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına katkı sunması hedefleniyor.

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık yatırımları ve teknolojik altyapının güçlendirilmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Muhabir: Haber Merkezi