Çorum’un Dodurga ilçesi Kaymakamı Bilge Yıldırım, Kirenci Köyü’nde köylü kadınlarla birlikte kışlık yufka hazırlıklarına katıldı.

Yufka ekmeği açan kadınların yanına oturan Dodurga Kaymakamı Bilge Yıldırım’ın samimiyeti köylü kadınların takdirini topladı.

Kaymakam Tokur’un İlk İcraatı Semt Pazarı Oldu
Kaymakam Tokur’un İlk İcraatı Semt Pazarı Oldu
İçeriği Görüntüle

göreve başladığı günden bu yana Kaymakam Yıldırım, hep halkın yanında olan bir yönetici profili çizdi.

Kirenci Köyü ziyaretinde köylü kadınlarla yufka ekmeği açan Kaymakam Yıldırım, köy halkıyla aynı sofraya oturdu, onların hazırladığı ikramları da geri çevirmedi. Köylüler, hep kendilerinden biri gibi olan kaymakam Yıldırım’ı çok sevdiklerini söyledi.

Samimiyetiyle gönülleri fetheden Kaymakam Yıldırım’ın kendileriyle ekmek yaparken gösterdiği içtenliği unutamayacaklarını belirten köylüler, “Bizimle beraber hamur yoğurdu, ateşin başına geçti. İlk defa bir kaymakamı böyle gördük. Allah razı olsun, bizi yalnız bırakmıyor” dedi.

Dodurga halkı tarafından “Bizden Biri” olarak görülen Kaymakam Bilge Yıldırım, vatandaş odaklı tavrıyla görev süresinde gönüllerde iz bırakmaya devam ediyor.

3-156

Muhabir: Haber Merkezi