Boğazkale Belediye Başkanı Adem Özel, belediyeye ziyarette bulunan YEDAŞ Bölge Müdürü Mehmet Derman Fakour ile bir araya geldi. Görüşmede, ilçede hayata geçirilmesi planlanan enerji ve altyapı projeleri ele alındı.
Başkan Özel ile YEDAŞ Bölge Müdürü Mehmet Derman Fakour arasında gerçekleştirilen görüşmede, Boğazkale’nin enerji ve altyapı ihtiyaçları ile planlanan çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.
İlçenin gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması amacıyla yapılabilecek çalışmaların değerlendirildiği görüşmede, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekildi.
İŞ BİRLİĞİ VURGUSU
Başkan Özel, Boğazkale’nin gelişimine katkı sağlayacak projeler için ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, ziyaretinden dolayı YEDAŞ Bölge Müdürü Mehmet Derman Fakour’a teşekkür etti.
Next




