Ak Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı kapsamında ilçeleri ziyaret ederek çerçeve yasa ile ilgili bilgi vermeye devam ediyor.

Son olarak Boğazkale’yi ziyaret eden Ahlatcı, belediye Başkanı Adem Özel’i ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ziyaretin kendisini onurlandırdığını anlatan Başkan Özel, “Boğazkale’mizin bugünü ve yarınları için yürüttüğümüz çalışmalar, hayata geçirmeyi planladığımız projeler ve ilçemizin ihtiyaçları üzerine verimli istişarelerde bulunduk.

Boğazkale'ye Portatif Yüzme Havuzu Kazandırılıyor
Boğazkale'ye Portatif Yüzme Havuzu Kazandırılıyor
İçeriği Görüntüle

Her zaman Boğazkale’mizin yanında olan, ilçemizin gelişmesi ve hemşehrilerimizin daha güzel yarınlara kavuşması için desteklerini esirgemeyen Sayın Milletvekilimize gönülden teşekkür ediyoruz.

Bizim sevdamız Boğazkale, bizim gücümüz hemşehrilerimiz!

Durmadan, yorulmadan; Boğazkale için çalışmaya, üretmeye ve eser kazandırmaya devam edeceğiz!

Sayın Milletvekilimiz Yusuf Ahlatçı’ya nazik ziyaretleri ve kıymetli destekleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

E05Bfa24 B0D8 4570 87B5 82489B4Aa6E5

Muhabir: Haber Merkezi