İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Ali Çalgan Başkanlığı’nda Ticaret Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Karayolları 7. Bölge Müdür Yardımcısı Fatih Başpınar Çorum-Laçin-Osmancık Karayolu’ndaki çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

Acil Serviste Skandal! İş Bahane, Film Şahane!
Acil Serviste Skandal! İş Bahane, Film Şahane!
İçeriği Görüntüle

Toplam uzunluğu 51.2 kilometre olan yolda toplam 15.6 kilometrenin bu yıl tamamlanarak, 40.8 kilometrede yol yapım işlemleri bittiğini belirten Başpınar, kalan 10.8 kilometrelik kesimde çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Kırkdilim’de yürütülen çalışmalara da değinen Başpınar, Kırkdilim Tünellerinde BSK çalışmalarının tamamlandığını elektro mekanik ve giriş çıkışlardaki bağlantı yollarında çalışmaların sürdüğünü aktararak, bu yıl sonunda Kırkdilim Tünellerinin yapımını bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Muhabir: Haber Merkezi