Belediye-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mehmet Şen, Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli’yi makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette sendikal çalışmalar, belediye çalışanlarının hakları ve çalışma koşulları üzerine bir görüşme gerçekleştirildi.
Ziyaret sırasında Başkanı Hamit Dereli, sendikaların çalışanlarla yönetim arasında köprü görevi üstlendiğini belirterek, çalışanların haklarının korunması ve iyileştirilmesi adına her zaman yapıcı bir diyalogdan yana olduklarını ifade etti.
Mehmet Şen ise daha önce gerçekleştirdikleri görüşmelerin ardından yeniden bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Başkan Hamit Dereli’ye görev sürecinde başarılar diledi. Şen, Sendika olarak her zaman iş birliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.