Çomu Köprüsü Yeniden Yapılacak
Çomu Köprüsü Yeniden Yapılacak
İçeriği Görüntüle

İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, sel afeti nedeniyle bir ayağı yıkılan Çomu Köprüsü ile ilgili olarak bugün bir kez daha alanda incelemelerde bulundu.

İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, Çomu Köprüsündeki yıkım ve aksayan trafik nedeniyle İlk günden itibaren milletvekilleriyle, Kaymakam, Karayolları Genel Müdürü ve Bölge Müdürü ile sürekli temas halinde olduklarını söyledi.

Yapılan yerinde teknik incelemeler neticesinde Başkan Çizikci, öncelikli olarak geçici bir portatif köprü kurulması ve gerekli malzeme temininin sağlanması, esas olarak ise yıkılan köprünün yerine yeni ve kalıcı bir köprü yapılması yönünde çalışmalar başlatıldığını duyurdu.

Sürecin titizlikle takip edildiğini aktaran Başkan Çizikci gelişmelerle ilgili düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Çomu Köprüsünde incelemelerini tamamlayan Başkan Çizikci, “Vatandaşlarımız müsterih olsun; devletimizin tüm imkânlarıyla bu sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturacağız” dedi.

639505631 17940052392134090 5576652181137842930 N

Muhabir: Haber Merkezi