Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, beraberinde Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin ile birlikte Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı’yı ziyaret etti.

OSB İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Ziyarette, Alaca’da kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili kapsamlı bir dosya Ahmet Ahlatçı’ya sunuldu. Başkan Arslan, Alaca’nın ekonomik ve sanayi anlamında güçlü bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, “Canla başla kollarımızı sıvadığımız Organize Sanayi Bölgemiz ile ilgili hazırlamış olduğumuz dosyamızı kendilerine sunduk. İlçemizin geleceği için büyük önem taşıyan bu projenin hayata geçirilmesi adına önemli adımlar atıyoruz” dedi.

Okulu Yaptırmakla Kalmadı Öğrencileri de Karşıladılar
Okulu Yaptırmakla Kalmadı Öğrencileri de Karşıladılar
İçeriği Görüntüle

ROKET VE FÜZE YAKIT ÜRETİM TESİSİ SÖZÜ

Ahmet Ahlatçı, sunulan dosyayı dikkatle inceleyeceğini ve konuyla yakından ilgileneceğini belirterek, projeye destek olacağını ifade etti. Ayrıca, roket ve füze yakıt üretim tesisini Alaca’ya kuracağı sözünü vererek ilçeye büyük bir yatırım müjdesi verdi.

“ALACA İÇİN YENİ BİR DÖNEMİN KAPISINI ARALIYORUZ”

Başkan Arslan, bu önemli gelişmenin ilçenin ekonomik kalkınması açısından tarihi bir fırsat olduğunun altını çizerek, “Sayın Ahmet Ahlatçı’nın bu sözü, Alaca için yeni bir dönemin kapısını aralamıştır. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Alaca için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaret, samimi bir sohbet ortamında gerçekleşirken, ilçenin geleceği için yapılacak yatırımlar konusunda güçlü bir iş birliği mesajı verildi.

Muhabir: Haber Merkezi