Çorum’un Alaca İlçesi’nde Belediye ekipleri kaldırım işgalinin önüne geçmek için sarı çizgi uygulamasını başlattı.

Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan’ın talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri ilçedeki kaldırım işgallerinin önüne geçmek üzere esnaf ile yayaların kullanacağı alanı sarı çizgi çekerek ayırdı.

Belediyeden konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Ekiplerimiz tarafından ilçemizdeki kaldırım işgallerinin önüne geçmek ve yayalarımızın güvenli geçişini sağlamak amacıyla çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda, 4 ana caddemizde bulunan esnaflarımızın iş yerlerinin önlerine sarı çizgi ile sınır belirleme çalışması gerçekleştirildi.

Alevi Kültür Merkezi Cemevi Hizmete Açıldı
Alevi Kültür Merkezi Cemevi Hizmete Açıldı
İçeriği Görüntüle

Hem esnafımızın düzenli kullanımını hem de vatandaşlarımızın rahat yürüyüş alanını korumaya devam edeceğiz.” Denildi.

Muhabir: Haber Merkezi