İskilip Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası “Bir Renk Bir İz” Sanat Çalıştayı’nın açılışı, Hamiyet Atasoy Kültür ve Sanatevi’nde gerçekleştirildi.

Beş gün sürecek çalıştayda, Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve yurt dışından gelen sanatçılar, şehrin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinden ilham alarak eserler üretecek. Çalıştay süresince sanatçılar, öğrenciler ve sanatseverlerle bir araya gelerek sanat üretim süreçlerini paylaşacak, gençlerin sanata olan ilgisine katkı sunacaklar.

İskilip’te Genel Cerrahi Uzmanı Görevine Başladı
İskilip’te Genel Cerrahi Uzmanı Görevine Başladı
İçeriği Görüntüle

Program sonrasında açıklamada bulunan Belediye Başkanı İsmail Çizikci, sanatın birleştirici gücüne dikkat çekerek “Belediyemiz tarafından bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Uluslararası ‘Bir Renk Bir İz’ Sanat Çalıştayı’nı, birbirinden kıymetli ressamlarımızla birlikte başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beş gün boyunca sanatçılarımız, ilçemizin tarihi ve kültürel dokusundan ilham alarak çok kıymetli eserler ortaya koyacak. Bu çalışmalar, hem şehrimizin sanatsal kimliğine hem de gençlerimizin sanata olan ilgisine katkı sağlayacaktır. Memleketimizin kültür ve sanatına değer katan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Çalıştay kapsamında ortaya çıkacak eserler, 18 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Temenne Parkı’nda düzenlenecek açık hava sergisinde halkımızın beğenisine sunulacak.

559423539 1233243972177709 8094510526761336229 N

Muhabir: Haber Merkezi